Bussiaikataulut kaikilta kaukoliikenteen liikennöitsijöiltä

Löydä kaukoliikenteen bussiaikataulut ja pikavuorot yhdestä paikasta. Matkakeisari.fi on kaukoliikenteen bussiaikataulujen ja hintojen vertailusivu, joka etsii puolestasi halvimmat matkat Matkahuollon, Onnibussin, Savonlinjan ja Pohjolan Liikenteen verkkokaupoista. Vertailussa on mukana myös junayhteydet ja -hinnat VR:n verkkokaupasta.

Kaukoliikenteen hintavertalusivusto Matkakeisari auttaa bussiaikataulujen ja hintojen vertailussa. Matkoja voi lajitella lähtöajan, hinnan tai matkan keston mukaan. Palvelun ansiosta sinun ei tarvitse enää tehdä hakuja eri verkkokauppoihin sopivan matkan löytämiseksi.

Matkakeisari.fi etsii sinulle Suomen kaupunkien väliset pikavuorot. Syötä alla olevaan hakukoneeseen lähtöpaikka, määränpää ja lähtöpäivä.

Haun jälkeen sinut ohjataan sivulle, josta löydät kyseisen päivän kaikki kaukoliikenteen bussi- ja junavuorot sekä hinnat. Matkakeisari.fi ei myy bussi- tai junalippuja Ostotapahtumaa varten sinut ohjataan palveluntarjoajan verkkokauppaan suorittamaan maksu.

Bussiaikataulut yhdestä paikasta jo vuodesta 2016

Vuonna 2016 avatussa Matkakeisari.fi-palvelussa tehtiin jo ensimmäisenä vuonna yli 600 000 hakua. Palvelulla on kymmeniä tuhansia aktiivisia käyttäjiä joka kuukausi.

Idea Matkakeisarista syntyi bussimatkalla, jonka aikana palvelun yksi  perustajista selasi ajan kuluksi puhelimestaan liikenneyhteyksien aikatauluja ja hintoja.

—  Olisin päässyt toisella bussilinjalla nopeammin ja suunnilleen puolet halvemmalla perille. Ongelma julkisten liikenneyhteyksien valitsemisessa on tarjonnan laajuus. Sopivien reittien ja linjojen haku ja hintavertailu oli työlästä ja se vie aikaa, Jari Laari kertoo.

Palvelu helpottaa bussien pikavuorojen ja junayhteyksien vertailua etenkin isojen kaupunkien välillä. Esimerkiksi Helsinki – Tampere matkustusvälillä on päivittäin lähes 100 bussi- ja junavaihtoehtoa, joiden hinta vaihtelee 1 – 30 euron välillä.

Helsinki - Tampere bussiaikataulut Matkakeisari.fi palvelussa.
Helsinki – Tampere bussiaikataulut ja hinnat Matkakeisari.fi-palvelussa. Suositulla välillä on lähes 100 vuoroa päivittäin.

Suomen kaukoliikenteessä tehtiin vuoden 2015 tilaston mukaan vuosittain 24 miljoonaa matkaa busseilla, junilla ja lentäen.  Matkakeisari.fi:n avausvuotena 2016 kaukoliikenteen matkoja ostettiin palvelun kautta jo yli 80 000.

Vastaavanlaisia bussien ja junien hintavertailupalveluita ulkomailla ovat Rome2rio (maailmanlaajuinen), Wanderu (Pohjois-Amerikka ja Eurooppa), Busradar (Eurooppa), GoEuro (Eurooppa) ja CheckMyBus (Pohjois-Amerikka)

Lisää Matkakeisarista voit lukea esimerkiksi näistä verkkojutuista:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.